Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Kako ukloniti dioptriju bezbolno i u samo 10 minuta?

Ne želite više voditi brigu o naočalama i kontaktnim lećama? Dosta vam je strahovanja da će vam ispasti leća, a rezervnu nećete imati sa sobom? Zasitili ste se brisanja dioptrijskih naočala koje se magle dok kuhate, peglate, ulazite iz hladnog u topao prostor…? Vrijeme je za lasersko skidanje dioptrije!

kako ukloniti dioptriju

Kako ukloniti dioptriju?

Lasersko skidanje dioptrije je zahvat koji traje 10 minuta, a ne boli. Obavlja se u lokalnoj anesteziji te je proglašen najizvođenijim medicinskim zahvatom na svijetu. Komplikacije su moguće u 1% slučajeva (privremena suhoća očiju, djelomičan povrat dioptrije…) i sve su rješive. Stoga, ne vjerujte mitovima, od lasera ne možete oslijepiti. Također, laser vam ne može spržiti oko i ne može vam biti gore nakon laserske korekcije vida. Jedino što će vam se dogoditi je da ćete konačno progledati svojim očima i osloboditi se svih pomagala za vid.

Contoura Vision

Ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, danas je moguće uz topografski vođenu operaciju Contoura Vision.(potpuno individualizirani LASIK). Radi se najpreciznijoj, personaliziranoj dijagnostici za lasersko skidanje dioptrije. Snimanje rožnice Contour-om izvodi se prije samog zahvata. Osim što ju je Udruženje američkih oftalmologa proglasilo najpreciznijom dijagnostikom za lasersko skidanje dioptrije – ona se razlikuje od drugih dijagnostika po tome što mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda).Takvo precizno snimanje rožnice izvodi se na 22.000 točaka. Mjerenja omogućuju laseru da najpreciznije moguće ukloni kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam kod osoba u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije i operaciju uz Contoura Vision možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

zakoračite u život bez naočala i lećaSpremni ste zakoračiti u život bez naočala i kontaktnih leća te si učiniti život jednostavnijim? Sada je pravo vrijeme jer se u Poliklinici Bilić Vision možete riješiti dioptrije već od 3.300 kuna po oku. 

Također, operaciju možete platiti do čak 60 rata. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nazovite Polikliniku Bilić Vision na 01 4678 444 ili se naručite online: Naruči se na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter