Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Julijana Jukić

Julijana Jukić
nastavnica


O laserskom skidanju dioptrije razmišljala sam jako, jako dugo. Međutim, došli su porodi te period koji je morao proći nakon. Laserskim skidanjem dioptrije ostvarila sam si najveću želju!

Dioptrija mi je bila -6,25 na oba oka te sam imala i astigmatizam. Nosila sam kontaktne leće i povremeno naočale da odmorim oči.

Naočale su mi najviše smetale prilikom bavljenja nekim sportom, npr. kad bih otišla na aerobik. Naočale bi mi stalno padale, a leće su me često žuljale, pogotovo kad bi mi u oko ušla prašina. Za vrijeme boravka na plaži leće su mi također smetale. Zbog dioptrijskih naočala nisam mogla nositi sunčane naočale. Naočale i leće su mi stvarno dosta stvari u životu komplicirale. Kad bih se našminkala s lećama dogodilo bi mi se da mi šminka upadne u oko pa bi me i to žuljalo i iritiralo oči.

Čula sam za Polikliniku Bilić Vision preko interneta. Operacije me nije bilo strah jer sam bila preuzbuđena zbog toga što sam je jedva čekala! Doktori su mi to sve lijepo objasnili i stvarno nema razloga za strah.

Predoperativni pregled je također bezbolan, mjeri se dioptrija i svi parametri koji su potrebni za operaciju. Doktori vam objasne za koju ste metodu kandidat i svakome se individualno pristupa.

Cijeli postupak operacije su mi detaljno objasnili što mi je dalo dodatnu sigurnost. Prije operacije sam dobila anestetske kapi. Za vrijeme zahvata ste stalno budni i svjesni svega, ali ništa ne boli. Operacija je sve skupa trajala 20-ak minuta za oba oka. Oporavak je bio dobar, samo sam imala suhoću očiju.

Osjećam se savršeno! Upravo sam završila s pregledom. Došla sam do 100% vidne oštrine.

Sada vidim puno bolje nego što sam prije vidjela s naočalama ili lećama.

Najviše to primijetim kod sitnih brojki i slova. Prezadovoljna sam!

Nisam više ovisna o pomagalima za vid te mogu nositi sunčane naočale. Svakodnevno buđenje mi je sada novi doživljaj, ne trebaju mi naočale! Navečer više ne trebam skidati leće.

Apsolutno svima bih vas preporučila! Dojmovi su mi odlični. Sve mi se lijepo objasnilo, nema nervoze, svi su ljubazni, susretljivi. Svaka pohvala i preporuka!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter