Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Jagoda Krstev

Jagoda Krstev
umirovljenica


Danas, sedam dana nakon laserskog skidanja dioptrije došla sam u Polikliniku Bilić Vision na drugu kontrolu. Osjećaj je bio odličan. Kao prvo, ponosna sam na sebe što sam nakon višegodišnjeg nošenja dioptrijskih naočala konačno odlučila napraviti lasersku korekciju vida. Kao drugo, izuzetno sam zadovoljna izborom Poliklinike Bilić Vision.

Već od prvog kontakta telefonom, osjećaji su vrlo pozitivni. Dogovoreni termini su u potpunosti ispoštovani, a cijeli zdravstveni tim djeluje ljubazno, profesionalno i stručno. Na prvom pregledu dobila sam jasne i temeljite informacije o stanju mog vida i o mogućnostima za poboljšanje, tako da nije bilo teško donijeti odluku.

Bilo bi neiskreno reći da na dan operacije nisam osjećala određenu nervozu, ali dolaskom u Polikliniku strah se znatno smanjio. Operacija je prošla bez problema, bezbolno i brzo. Već drugi dan vidjela sam bolje i jasnije, a uz pridržavanje propisanih uputa i terapije, svako sljedeće jutro pogled je bio oštriji i čišći.

Veoma sam zadovoljna odlukom da se riješim nošenja dioptrijskih naočala i odem na lasersku korekciju vida. Svakodnevni život mi je sada puno jednostavniji i kvalitetniji, a nadam se da će tako i ostati i dalje.

 

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter