Pridruži se timu stručnjaka Poliklinike Bilić Vision

 

 

Tko smo mi?
 

Poliklinika Bilić Vision jedna je od vodećih oftalmoloških ustanova u regiji. Zapošljavamo više od 50 stručnjaka iz oftalmologije i ortopedije te graničnih struka. Nalazimo se u Zagrebu u Ksaverskoj cesti 10, u modernoj, novoizgrađenoj zgradi od 2.000 m2 s najsuvremenijim ambulantama i kabinetima, tehnološki najrazvijenijom dijagnostičkom opremom te tri operacijske sale opremljene najnovijim laserima za lasersko skidanje dioptrije i operacije sive mrene, ultrazvučne operacije sive mrene, operacije stražnjeg segmenta oka te operacije iz područja estetike i plastike lica i vjeđa. U više od 25 godina postojanja, tradicije i iskustva, Poliklinici Bilić Vision iskazalo je povjerenje u dijagnostici i liječenju njihovih očiju, više od 300.000 pacijenata! Uspješno smo operacijski liječili preko 27.000 pacijenata. Ono što nas razlikuje i ističe od drugih ustanova jest poseban odnos prema pacijentima i našim zaposlenicima.

Naša misija je da svakom pacijentu pristupamo individualno s empatijom i razumijevanjem za njegove probleme, posvećujemo mu se u potpunosti i stručnom ga brigom vodimo kroz sve faze i potrebe – od prvoga dolaska do izlječenja!

Nudimo posao

  • Liječniku/liječnici, specijalist oftalmologije,
  • koji će imati mogućnost usavršavati se u jednoj od vodećih institucija za kirurgiju oka u Hrvatskoj,
  • raditi s najmodernijom tehnologijom,
  • surađivati s vrsnim stručnjacima oftalmolozima, među najboljima u regiji,
  • koji želi radno okruženje koje potiče slobodu kreativnosti i napredak,
  • koji želi raditi u instituciji Europskih vrijednosti i pravila, bez potrebe da mora napustiti svoju domovinu u potrazi za boljim uvjetima, Liječnika ili liječnicu kojoj će posvećenost pacijentu biti na prvom mjestu.
  • Nudimo vrhunske radne uvjete: rad na neodređeno radno vrijeme, stimulativnu plaću, prepoznavanje i poštivanje vašeg rada i doprinosa te nagrađivanje prema zasluzi, slobodne vikende, mjesec dana godišnjeg odmora, dodatna tri dana za djecu do 7 godina života. Dogovaranje, vezano uz vaše daljnje usavršavanje i napredovanje.

Ukoliko naša ponuda odgovara vašem načinu razmišljanja, vašim željama i afinitetima, željeli bismo vas upoznati! Ostavite svoje kontakt podatke, kako bismo dogovorili sastanak!

 

Prijava za radno mjesto

Ispunite donji obrazac kako biste se prijavili za radno mjesto.

 
Osnovni podatci
Ime:
Prezime:
 
Adresa:
Grad:
 
Telefon:
E-mail:
 
Za koje se radno mjesto prijavljujete
 
Vaša poruka
Studij / specijalizacija / znanje jezika
 
Motivacijsko pismo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naručite se