Posebne mjesečne pogodnosti

Mjesec ljubavi i karnevala obilježite laserskim skidanjem dioptrije i dočekajte proljeće s kristalno jasnim vidom!


valentinovo

U Poliklinici Bilić Vision darujemo vam 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije i 50% popusta na pregled za lasersko skidanje dioptrije, što je prvi korak koji morate napraviti do vašeg savršenog vida te njegova cijena iznosi 375 kuna.

U našem najkraćem mjesecu, veljači, obilježavamo dan zaljubljenih i naravno, karneval. Pamtimo je po tome što je sve u znaku ljubavi, prekrasnim crvenim ruža koje možemo vidjeti po cijelom gradu, mirisu toplih napitaka i svježih krafni koje tradicionalno jedemo u vrijeme fašnika.

Mjesec koji je ispunjen ljubavlju i veseljem, mogu lako pokvariti vaše dioptrijske naočale i kontaktne leće. Naočale se još uvijek magle zbog ulaska iz hladnih u tople prostorije ili dok pijete svoju toplu jutarnju kavu ili čaj, padaju kapljice kiše po njima, a leće često znaju žuljati i smetati pa ih morate skinuti, a tek onda ništa ne vidite zbog mutnog vida.

No ove godine ne mora biti baš tako. Ovog Valentinova možete laserski skinuti dioptriju u Poliklinici Bilić Vision i dočekajte proljeće koje je iza ugla sa kristalno jasnim vidom! Možete zaboraviti na dosadno magljenje naočala, nezadovoljstvo, nelagodu nošenja naočala i leća i imati novi pogled na svijet.

NARUČI SE NA PREGLED

 

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:Lasersko skidanje dioptrije

Pamtite proljeće 2021. po ljepšem pogledu na svijet

 

U Poliklinici Bilić Vision iskoristite popust do 5.000 kuna na lasersko...

 
Kompletan pregled

Kompletan oftalmološki pregled za dijabetičare: 500 kn 250kn

 

Dijabetes je vodeći uzrok sljepoće i lošeg vida u razvijenim zamljema svijeta....

 
 
Naručite se