Posebne mjesečne pogodnosti

Spektakularan završetak godine je moguć uz 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision!


lasersko skidanje dioptrije

Želimo da i ovu godinu pamtite po spektakularnom završetku! Koliko ste puta odustali od nečega, jer vam je to bilo nezgodno činiti s naočalama ili kontaktnim lećama?  Koliko su vam se puta zamaglile naočale, sa ili bez maske za lice? Poželite li se ujutro probuditi i započeti dan bez naočala, ili kontaktnih leća?

Život je prekratak da bi nas dioptrija sputavala! Ne trebate čekati Novu godinu za novogodišnje odluke! Možete i ovu godinu završiti spektakularno! Riješite se naočala i kontaktnih leća odmah i to uz 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije. Dopustite Poliklinici Bilić Vision da vam omogući novi početak!

Lasersko skidanje dioptrije jedan je od najuspješnijih operativnih zahvata u medicini i metoda koja je prihvaćena širom svijeta kojom se odbacuju naočale i kontaktne leće. Konačno se vraća vid i sloboda kakvu ste uvijek željeli. Radi se o bezbolnom i preciznom zahvatu koji se izvodi u lokalnoj kapljičnoj anesteziji, a traje svega 15 minuta.

U Poliklinici Bilić Vision imamo više od 10 godina iskustva u  operacijama laserskog skidanja dioptrije, s više od 12.000 operiranih pacijenata. Važno nam je da vam omogućimo najbolju tehnologiju, znanje, vještine te sigurnost, brz oporavak i najbolju moguću vidnu oštrinu nakon operacije. Prepustite se stručnjacima i uživajte u životu bez naočala i leća.

Ove vam godine darujemo 40% popusta na lasersko skidane dioptrije! Naručite se pozivom na broj 01/4678 444, pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javiti na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:pregled za lasersko skidanje dioptrije

Doživite zimsku čaroliju u Poliklinici Bilić Vision bez naočala i leća!

 

Kada razmišljamo o Božiću, naviru lijepe i tople slike proslave Božića...

 
 
Naručite se