Posebne mjesečne pogodnosti

Lasersko skidanje dioptrije već od 3.300 knU posljednjih 10 godina lasersko skidanje dioptrije najčešće je izvođena oftalmološka operacija na svijetu.

U Poliklinici Bilić Vision imamo više od 10 godina iskustva u  operacijama laserskog skidanja dioptrije, s više od 12.000 operiranih pacijenata. Koristimo suvremenu tehnologiju Wavelight Alegretto lasera 4. generacije - tehnološki najnaprednijeg lasera za lasersko skidanje dioptrije. Za formiranje poklopčića rožnice koristimo Femto laser kao najprecizniji i najsigurnije postupak za formiranje poklopčića rožnice.. Važno nam je da vam mogućimo najbolju tehnologiju, znanje, vještine te sigurnost, brz oporavak i najbolju moguću vidnu oštrinu nakon operacije.

U listopadu smo pripremili za Vas posebne cijene te možete laserski skinuti dioptriju već od 3.300 kn po oku.

Postoji nekoliko metoda zahvata. Razlika je u suvremenosti, tehničkoj izvedbi, količini korištenja lasera naspram ruke kirurga, brzini oporavka nakon operacije te tehnologiji koja se upotrebljava.

Lasik je metoda kod koje se formira poklopčić u sloju rožnice te se laserskom zrakom uklanja dioptrija na površini strome rožnice. Metoda je bezbolna, provjerena i sigurna, a oporavak vrlo brz.

Lasik Contoura Vision je Lasik metoda kod koje se dodatno snima rožnica na 22.000 točaka, pa se prema takvoj mapi rožnice, koja se unese u kompjuter lasera, individualno vodi laserska zraka. Tako se dobiva trenutno u svijetu najpreciznija Lasik metoda za uklanjanje dioptrije oka.

Obje metode mogu se operirati uz dodatak Femto lasera s kojim laser precizno i sigurno formira poklopčić umjesto kirurškog nožića. Femto Lasik, naziva se i Lasik bez noža, jer se sve etape zahvata laserskog uklanjanja dioptrije oka, izvode uz pomoć lasera. Femto laserska tehnologija koristi se za formiranje poklopčića rožnice, a zatim excimer laser vrši uklanjanje dioptrije. Formiranje poklopčića rožnice (flap) kod metode LASIK korištenjem Femto lasera ima brojne prednosti u odnosu na standardni LASIK koji koristi mikrokeratom:

  • Smanjena je mogućnost komplikacija za vrijeme formiranja poklopčića.
  • Kirurg ima veći izbor u odabiru debljine i dijametra poklopčića prilikom kompjuterskog formiranja istog.
  • Povećana sigurnost i predvidljivost zadane debljine poklopčića.
  • Mogućnost formiranja tanjih poklopčića.
  • Čvršće prijanja poklopčić za podlogu.
  • Bolja je kontrastna osjetljivost oka
  • Manji postotak pojave suhog oka.

Femto LASIK i Femto CONTOURA LASIK najbolje je što postoji u refraktivnoj kirurgiji trenutno na svijetu!

Ova superiorna tehnologija pruža vrhunsku kvalitetu vida te ju to čini metodom izbora broj 1 za lasersko skidanje dioptrije, prihvaćenu širom svijeta.

PRK, najstarija od navedenih, metoda je kod koje se odstranjuje epitel s površine rožnice te se zatim excimer  laserom odstranjuje dioptrija. Vidna se oštrina  sporije oporavlja, ponekad i po nekoliko tjedana. Također je prisutna bolnost oka nakon operacije u trajanju od 24-48 h.  Koristi se kod izrazito tankih rožnica ili određenih profesija gdje je veća mogućnost povrede oka(vojnici, policajci, vatrogasi, sportaši u borilačkim sportovima) Konačni rezultatvidne oštrine 6 mjeseci nakon zahvata većinom je sličan ili  jednak Lasiku.

Različite metode omogućavaju nama oftalmolozima, individualan pristup svakom pacijentu, jer nismo ograničeni samo jednom metodom kod operacije, već biramo najbolju za pojedino oko i greške vida. Prepustite se stručnjacima i uživajte u životu bez naočala i leća.

Naručite se na pregled za lasersko skidanje u Poliklinici Bilić Vision koji je snižen za 50% i iznosi 375 kn, a operaciju možete napraviti već od 3.300 kn po oku. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678 444, poslati nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javiti na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:kompletan oftalmološki pregled

Kompletan oftalmološki pregled: 500 kn 250kn

 

Oči su naše najvažnije osjetilo! Da bismo sačuvali dobar vid do duboke...

 

Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375kn

 

Lasersko skidanje dioptrije, ili LASIK, provjerena je, brza i bezbolna...

 
 
Naručite se