Posebne mjesečne pogodnosti

Kompletan oftalmološki pregled: 500 kn 250kn


kompletan oftalmološki pregled

Oči su naše najvažnije osjetilo! Da bismo sačuvali dobar vid do duboke starosti preporuka je jednom godišnje napraviti kompletan oftalmološki pregled, pogotovo ako ste stariji od 40 godina života. Baš iz tog razloga ove godine Svjetski dan vida posvetili smo brizi o zdravlju oka i prevenciji bolesti oka te smo cijenu oftalmološkog pregleda snizili na 250 kn.

Kako starimo, puno češće se mogu pojaviti bolesti poput glaukoma – bolesti povišenog očnog tlaka, sive mrene (katarakte), suhog oka ili bolesti žute pjege. Prevencija očnih bolesti redovnim kontrolama ključna je u zadržavanju dobrog vida do duboke starosti. Mnoge bolesti ne izazivaju bolove te lako mogu ostati neotkrivene, a potrebno ih je liječiti.

To je vrijeme kada se pojavljuje i starosna dalekovidnost. To znači da počinje pad akomodacije oka, kojeg pacijenti često dožive kao osjećaj da su im ruke postale prekratke dok čitaju. Ukoliko primijetite takav problem, vrijeme je da se javite oftalmologu.

Pojavom sive mrene, koja se može razvijati već poslije 40. godine života, pacijent primjećuje da slabije vidi, boje postaju blijeđe, a slika umanjena. Redovnim oftalmološkim pregledom u Poliklinici Bilić Vision dijagnosticiramo sivu mrenu u ranoj razvojnoj fazi te se operira vrhunskom tehnologijom, uz povratak dobrog vida u roku od nekoliko dana. Ne treba čekati da mrena sazrije, već operaciju obaviti čim zamijetite pad vidne oštrine ili pad kvalitete života. Operacija je jednostavna i brza, radi se u lokalnoj anesteziji te oduševljava pacijente svojim rezultatom.

Pozivamo vas da brinete o zdravlju oka! Akcijska cijena pregleda u Poliklinici Bilić Vision sada je umjesto redovnih 500 kn, 250kn. Nazovite do 30.10.2020. godine i rezervirajte svoj termin po sniženoj cijeni. Naručite se na pregled pozivom na broj: 01/4678-444 pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javite na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375kn

 

Lasersko skidanje dioptrije, ili LASIK, provjerena je, brza i bezbolna...

 

Lasersko skidanje dioptrije već od 3.300 kn

 

U posljednjih 10 godina lasersko skidanje dioptrije najčešće je izvođena...

 
 
Naručite se