Posebne mjesečne pogodnosti

Doživite zimsku čaroliju u Poliklinici Bilić Vision bez naočala i leća!


pregled za lasersko skidanje dioptrije

Kada razmišljamo o Božiću, naviru lijepe i tople slike proslave Božića u godinama za nama:

gradom će ponovno iz svakog kutka dopirati miris kuhanog vina i svježe ispečenih fritula. Čut će se škripanje dasaka na kojima će primabalerina savršenim koracima plesati Orašara po poznatim notama Čajkovskog. Kevin će ponovno, kao i svake godine ostati sam u kući i to po nekoliko puta, a u pozadini ćemo slušati poznate riječi pjesme: it's beginning to look a lot like Christmas… Još jedna u nizu prekrasnih zimskih bajki dok ćemo se susretati s dragim nam ljudima.

No, ova godina je potpuno drugačija. Kažu da će o ovoj godini zbog pandemije, mladi čitati u udžbenicima, da je ovo godina neizvjesnosti i velikih izazova. Da ćemo zimsku bajku u gradu morati preskočiti i da je konačno došao taj Grinch koji će nam sve to ukrasti!

No mora li biti baš tako?

Čarolija će i ove godine biti prisutna u Poliklinici Bilić Vision. Zamagljene i puknute naočale, kontaktne leće koje žuljaju ili smetaju, minus i plus dioptriju, nelagodu i nezadovoljstvo zamijenit će novi pogled na svijet uz lasersko skidanje dioptrije. Novi pogled bez naočala i leća za sve ono što volite, ili što ste željeli raditi, a niste mogli.

U Poliklinici Bilić Vision ove vam godine darujemo 40% popusta na lasersko skidanje dioptrije, a pregled za lasersko skidanje dioptrije, kao prvi korak cijelom procesu, snižen je čak 50% i njegova cijena iznosi 375 kn.

Želimo da ovu godinu pamtite po tome što ste se riješili svih obaveza vezanih uz kontaktne leće, godina u kojoj vam se nisu zamaglile naočale, godine kada ste rekli zbogom dioptriji, godina u kojoj ste ponovno progledali, godina kada ste dobili novi pogled na svijet i jedva čekate nove izazove koji su pred vama. Započnite svoju zimsku bajku već danas!

Naručite se pozivom na broj 01/4678444 , pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javite na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:
Lasersko skidanje dioptrije

Iskoristite do 5.000 kuna popusta na lasersko skidanje dioptrije

 

Pamtite proljeće 2021. po ljepšem pogledu na svijet! U Poliklinici Bilić...

 
Kompletan pregled

Kompletan oftalmološki pregled za dijabetičare: 500 kn 250kn

 

Dijabetes je vodeći uzrok sljepoće i lošeg vida u razvijenim zemljama svijeta....

 
 
Naručite se