Posebne mjesečne pogodnosti

Do ljeta bez naočala uz 20% popusta na lasersko skidanje dioptrijeJeste li razmišljali kako će izgledati vaše ovogodišnje ljetovanje? Sretni smo što broj oboljelih pada iz dana u dan, a naša se svakodnevnica polako vraća u novu normalu. Zamislite se na plaži, po prvi put imate mjesta pored sebe na ručniku i uživate u šetnjama bez da hodate u koloni turista. Mi bismo rado popisu pridodali i ljetovanje u kojem ćete uživati u čarima života bez naočala i dioptrije.

Nakon višetjednog boravka u kućama, trenirkama i neurednoj kosi, vrijeme je da se odgovorno i postepeno vratimo na posao te nastavimo sa odlaskom na dogovorene preglede i tretmane. I mi smo u Poliklinici Bilić Vision nastavili sa radom, kako bismo vam omogućili dolazak i zajedno nastavili brigu o vašem vidu i očima.

Želite li se riješiti dioptrije i dioptrijskih naočala prije ljeta za vas smo pripremili poseban popust: 20% na lasersko skidanje dioptrije. Možete promijeniti pogled na svijet već u svibnju.

Dvije vrhunske metode za lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision koje bismo izdvojili za vas su Lasik i Lasik Contoura Vision.

  • LASIK je metoda kod koje se u pripremi za skidanje dioptrije formira poklopčić na rožnici. On  može biti izveden mehanički mikro nožićem ili može biti formiran laserski (Femto laserom) pri čemu je  formiranje poklopčića Femto laserom preciznije, sigurnije i brži je oporavak. Poklopčić se odiže i laserska zraka drugog lasera (excimer laser) uklanja dioptriju. Takav laser može imati ugrađenu tehnologiju Wavefront koja prema parametrima Vaše rožnice optimizira lasersku zraku.
  • LASIK Contoura Vision je metoda koja predstavlja najprecizniji LASIK na svijetu jer se uz pomoć tehnologije (topolizer) snimi rožnica oka na 22.000 točaka, a dobiveni podaci ubacuju se u kompjuter excimer lasera. Nakon što se formirao poklopčić tehnikom jednakom kao i kod Lasik metode, sam kompjuter excimer lasera izvodi potpuno individualizirani zahvat na oku pacijenta vodeći lasersku zraku prema snimljenim podacima. Contoura Vision preciznija je od Wavefront tehnologije, jer su mjerenja bazirana na samoj rožnici, a ne na parametrima čitavog oka kao što je slučaj kod Wavefront tehnologije.

Mi u poliklinici Bilić Vision radimo s jednim od najboljih excimer lasera na svijetu Wavefront Allegretto 400 i imamo izvrsna iskustva.  Za vas to znači da ćete nakon operacije nastaviti svoju svakodnevnicu bez naočala i leća te ćete uživati u novom pogledu na svijet.

Naručite se na pregled za lasersko skidanje u Poliklinici Bilić Vision koji je snižen za 50% i iznosi 375 kn, a operaciju također napravite po posebnim cijenama koje smo pripremili za vas. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678444 ili  nam pošaljite upit na link: Narudžba na pregled.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375kn

 

Osobe koje su skinule dioptriju najčešće nam nakon operacije komentiraju...

 
 
Naručite se