Posebne mjesečne pogodnosti

30% popusta na lasersko skidanje dioptrijeŽelimo vam omogućiti da ovaj mjesec ostvarite svoje želje i zauvijek se riješite dioptrijskih naočala i kontaktnih leća bez obzira na izazovna vremena koja su nas snašla.

Zakoračite u ljetne mjesece i morske avanture nakon što iskoristite 30% posebnog popusta na metode laserskog skidanja dioptrije. Više nećete morati kupovati dioptrijske naočale ni kontaktne leće jer će vaš vid biti besprijekoran.

Više od 12.000 pacijenata skinulo je dioptriju u našoj Poliklinici kroz 15 godina. Naši oftalmolozi i kirurzi vrhunski su u svom području rada, a suvremena tehnologiju pruža sigurnost i preciznost koja je nužna kako bi ishod zahvata bio najbolji mogući za vas.

Izdvojili bismo jednu od metoda kojom u Poliklinici Bilić Vision laserski skidamo dioptriju, a koji predstavlja najprecizniji LASIK na svijetu: LASIK Contoura Vision. Uz pomoć tehnologije (topolizer) snimamo rožnicu oka na 22.000 točaka, a dobiveni podaci ubacuju se u kompjuter excimer lasera. Laserska zraka uklanja dioptriju, potpuno individualiziranim zahvatom na oku pacijenta vodeći lasersku zraku prema snimljenim podacima.

Naručite se na pregled za lasersko skidanje u Poliklinici Bilić Vision koji je snižen za 50% i iznosi 375 kn, a operaciju također napravite po posebnim cijenama koje smo pripremili za vas. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678444 pošaljite nam upit na link: Narudžba na pregled ili nam se javite na chat na dnu stranice.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:Pregled za lasersko skidanje dioptrije: 750 kn 375kn

 

Lasersko skidanje dioptrije, ili LASIK, provjerena je, brza i bezbolna...

 

Pregled za sivu mrenu: 400 kn 200kn

 

Nakon 40. godine života, kako sijedi kosa tako i zbog starenja očne leće,...

 
 
Naručite se