Posebne mjesečne pogodnosti - estetika

Summer Glow – kombinacijom tretmana do unutarnjeg sjaja i blistave kože


Summer glow - kombinacijom tretmana do unutarnjeg sjaja i blistave kože

Ljeto nam je iza ugla, a kako bi naša koža odisala posebnom svježinom, potrebno je brinuti o njezinom stanju. Koža ljeti iziskuje dodatnu hidrataciju i redovito nanošenje zaštitnog faktora, a dodatan boost svojoj koži možete dati i kombinacijom tretmana namijenjenim postizanju zdravog i svježeg izgleda kože!

Prednosti Summer glow paketa:

  • Dubinska hidratacija kože
  • Prirodna zaglađenost
  • Koža koja sjaji iznutra
  • Brz i jednostavan tretman i aplikacija bez potrebnog vremena za oporavak

SUMMER GLOW PAKETI TRETMANA

1. PAKET: PROFHILO (DVA TRETMANA) + BABY BOTOX

Profhilo je 3 u 1 inovativni tretman za pomlađivanje kože koji se sastoji od hijaluronske kiseline te djeluje tako da se nakon apliciranja polako širi kroz kožu i potiče fibroblaste i matične stanice na proizvodnju čak 4 vrste kolagena i elastina. Na taj način, potpuno prirodno, znakovi starosti na licu i praznine dubljih slojeva kože na području lica vrata ili ruku, nestaju. Profhilo se aplicira BAP tehnikom posebno odabranim točkama koje su fokusirane na donji dio lica, čime licu daje prirodnu popunjenost i „lift“. Prvi učinci Profhilo tretmana vidljivi su 1 do 2 tjedna nakon prve aplikacije, a konačni rezultat vidljiv je 4 tjedna nakon druge aplikacije.

Tretman Botoxom već je dugi niz godina jedan od najpopularnijih estetskih tretmana. Botox je glavni borac u borbi protiv neželjenih bora na području čela, bora mrštenja između obrva, bora s vanjske strane očiju i slično. Kandidat za tretman Botoxom je svatko tko želi ublažiti vidljivost neželjenih bora i osvježiti svoj izgled, ali i svi oni koji preventivno žele djelovati na vidljive znakove starenja na licu. U Summer glow paketu jedinice Botoxa apliciraju se na gornji dio lica, čime se ostvaruje potpuna svježina i prirodna zategnutost lica.

2. PAKET: DERMALNI FILER + BABY BOTOX

Kožna punila, odnosno fileri, preparati su na bazi umrežene hijaluronske kiseline kojom se ispunjavaju površinske ili duboke bore, oblikuju ili povećavaju usnice, a može se i popunjavati područje ispod vjeđa i oblikovati lice dodavanjem volumena na obrazima ili bradi. Poliklinika Bilić Vision koristi tehnološki najmoderniji među filerima – Juvéderm. Najveća prednost apliciranja hijaluronske kiseline su odmah vidljivi rezultati. Osim što popunjava bore, hijaluronski filer Juvéderm služi i za vraćanje izgubljenog volumena, čime se instantno vraća svježinu licu.

Kombinacija dermalnih filera i tretmana Botoxom je česta i definitivno možemo reći da ju se provodi s razlogom. Popunjavanjem postojećih bora i područja lica koja su izgubila volumen uz preventivno apliciranje Botoxa postižu se optimalni rezultati.

Paket Summer glow osmišljen je u suradnji s estetskim stručnjacima Poliklinike Bilić Vision s namjerom da našim pacijentima pružamo prirodnu svježinu lica, baš kao kada su na godišnjem odmoru. S preciznom aplikacijom Botoxa na gornji dio lica u kombinaciji s Profhilom ili dermalnim Juvéderm filerima na donji dio lica, ostvaruje se sklad lica prirodne zategnutosti i volumena, kao i unutarnji sjaj zdrave i hidratizirane kože.

CIJENA PAKETA

1. PAKET

Prvi paket sastoji se od dva tretmana Profhilom i Baby Botoxa. Pacijent koji se odluči na ovaj paket treba zakazati dva termina te će mu se prilikom prvog dolaska aplicirati prvi tretman Profhila i Botox, a na drugom dolasku aplicirati drugi tretman Profhila.

Cijena prvog paketa ukupno iznosi 7.850 kuna, ali ukoliko se odmah naručite na oba tretmana, dobit ćete popust od čak 2.000 kuna. Što znači da biste prvi tretman platili 4.850 kuna, a drugi samo 1.000 kuna, čime je ukupan iznos prvog Summer glow paketa – 5.850 kuna.

2. PAKET

Drugi paket Summer glow sastoji se od tretmana Baby Botoxa u kombinaciji s aplikacijom dermalnih filera. Pacijent koji se odluči za drugi paket Summer glow treba dogovoriti dva termina te će mu na prvom biti apliciran Botox, a nakon dva tjedna na drugom terminu, aplicirat će se dermalni filer.

Ukupna cijena drugog paketa iznosi 5.350 kuna. Ako se odmah naručite na drugi paket tretmana Summer glow dobit ćete popust od čak 2.000 kuna, čime je ukupan iznos tretmana 3.350 kuna. Nakon prvog tretmana platili biste 2.350 kuna, a nakon drugog samo 1.000 kuna.

Naručite se još danas na paket tretmana Summer glow u Bilić Vision Estetici i postignite prirodnu zategnutost i blistav izgled kože, o kojem maštamo cijelu godinu. Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678 444, putem online obrasca ili na chatu na dnu stranice. 

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Naručite se