Novosti

Vodeći europski refraktivni kirurzi na susretu u Poliklinici Bilić Vision


Susret vodećih europskih refraktivnih kirurga u Poliklinici Bilić Vision - predstavljanje Vivity leće za operaciju sive mrene (katarakte)

ZAGREB 1. travnja 2022. - Poliklinika Bilić Vision u suradnji s kompanijom Alcon održala je susret vodećih refraktivnih kirurga iz čak osam europskih država na temu revolucionarne Vivity intraokularne leće.  Vivity leće potpuna su novina u refraktivnoj kirurgiji koje pacijentima omogućuju dobar vid na svim udaljenostima, a u potpunosti minimaliziraju nuspojave koje su se javljale kod dosadašnjih leća takvog tipa.

Refraktivni kirurg, Luka Bilić, među prvima je u svijetu pozvan od strane američke kompanije Alcon provoditi studiju za Vivity intraokularnu leću. Nakon brojnih uspješnih rezultata i zadovoljnih pacijenata, Poliklinika Bilić Vision dobila je čast ugostiti vodeće europske kirurge na području refraktivne kirurgije i prenijeti im svoje znanje o Vivity lećama. Susret je predvođen od strane doktorice Nadežde Bilić, a znanje i iskustvo prva je podijelila dr. Merce Guarro iz Španjolske, istaknuvši brojne prednosti i studije koje prikazuju zavidne rezultate korištenja Vivity leće u odnosu na druge metode. Leću je također predstavio i Doktor Andrzej Dmitriew koji je kirurškim zahvatima korištenjem Vivity leća postigao zavidne rezultate. Cijeli je susret praćen ugodnom debatom, podjelom iskustva te postavljanjem pitanja čijim su odgovorima liječnici potvrdili prednost i kvalitetu Vivity leće.

Ovim je stručnim susretom Poliklinika Bilić Vision dodatno potvrdila svoj status lidera u refraktivnoj kirurgiji na ovim prostorima i otvorila vrata mnoštvu drugih stručnih i znanstvenih susreta kojim bi se unaprijedila budućnost zdravstva u Hrvatskoj i u svijetu.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se