Novosti

Svečano obilježena 25. godišnjica djelovanja Poliklinike Bilić Vision


25. godišnjica Poliklinike Bilic Vision

U srijedu, 29. rujna 2021. godine više od stotinjak uzvanika okupilo se u hotelu Esplanade na gala večeri kako bi obilježili 25. godina postojanja i rada Poliklinike Bilić Vision te otvaranje nove zgrade Poliklinike od 2000m2 na Ksaverskoj cesti 10, a koja je svoja vrata otvorila ovog ljeta.

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane okupili su se prijatelji, partneri, suradnici te osobe iz javnog života i pacijenti Poliklinike Bilić Vision: poduzetnik Branko Roglić, bivši predsjednik Ivo Josipović, pjevačica Gabi Novak, glumac Amar Bukvić, voditeljica Tončica Čeljuska, pjevačica Ida Prester koja je ujedno bila i voditeljica događanja te brojni drugi.

Priča Poliklinike Bilić Vision počinje davne 1996. kada je doktorica Nadežda Bilić odlučila ostaviti iza sebe siguran posao u javnom zdravstvu u kojem je provela 20 godina te svoj put nastaviti u privatnoj praksi, gradeći najmoderniji oftalmološki centar izvrsnosti po uzore na moderne oftalmološke centre u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Velikoj Britaniji u kojima je obavljala dio svoje subspecijalizacije. Put od male ordinacije od 35 četvornih metara na Ksaverskoj cesti 45 do Poliklinike svjetskih standarda od 2.000 četvornih metara ne bi bio moguć bez podrške supruga prof.dr.sc. Ranka Bilić, najpriznatijeg ortopeda u Hrvatskoj za područje šake i ručnog zgloba koji se timu Poliklinike Bilić Vision i sam pridružio 2012. godine.

Brojni kolege te pacijenti ostali su zadivljeni kako arhitekturom tako i funkcionalnošću Poliklinike, prim. dr. Siniša Glumičić, priznati plastični kirurg koji je posjetio novu zgradu Poliklinike izjavio je da je ustanova na nivou najprestižnijih zdravstvenih ustanova u svijetu. Na 2.000 četvornih metara smješteno je 15 ambulanata i dijagnostičkih prostorija, suvremeni operacijski blok s 3 moderne operacione sale, te prostorima za pripremu pacijenata, sterilizaciju, kirurško liječenje i oporavak.

Na 2. katu nalazi se velika kongresna dvorana sa 70 sjedećih mjesta, a ujedno i multimedijalni centar koji omogućuje prijenos operacija u živo preko satelita u svijet kako bi stručnjaci Poliklinike Bilić Vision dijelili svoja znanja s oftalmolozima širom svijeta o operativnim tehnikama koje izvode te modernim tehnologijama koje koriste.

Okosnica gala večere u Esplanadi bio je inspirativan govor doktorice Bilić koja je između ostalog istaknula: ,,Ono što nas je uvijek poticalo i inspiriralo, bila je želja i strast da posao koji radimo bude napravljen najbolje što je moguće. Želimo da nas se pacijenti sjećaju po plemenitosti, humanosti i stručnosti, kao i po tome da nam ništa nije bilo teško učiniti za njih. Pritom da učimo i rastemo i mi i naši suradnici i kao stručnjaci u svom poslu i kao ljudi.'' Nastavno na govor pušten je i dokumentarni film u kojem su uzvanici imali priliku vizualno vidjeti 25. godišnji put Poliklinike, ali ujedno i budućnost Poliklinike – sina Luku Bilića, refraktivnog kirurga Poliklinike i kćer Anu Bilić koja je direktorica marketinga Poliklinike Bilić Vision, a ujedno vodi i Alfa Vision optike u sklopu Bilić Vision grupe.

U ostatku večeri, neslužbenom dijelu programa, popularni pjevač Sandro Majstorović sa svojim bendom zabavljao je goste stranim i domaćim hitovima uz dobru atmosferu, probranu hranu i pića, stvarajući dobru atmosferu do kasno u noć.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se