Novosti

Sjajan život bez naočala kroz oči pacijentice Ane Juriše



Poduzetnica, žena pozitivne životne energije i osoba koja se odlučila na život bez naočala, Ana Juriša, podijelila je s nama svoje iskustvo.

"Nosila sam dugo godina dvoje naočala, pa sam počela nositi progresivne naočale i s njima sam vidjela. Bavila sam se i aktivno sportom, ali zbog naočala kasnije i nisam mogla više biti tako aktivna. Ujutro sam se budila i prvo što sam tražila su naočale. To je bila moja prva aktivnost nakon buđenja, da bi stavila naočale, da bi mogla skuhati kavu. Ako legnem i skinem naočale, kada zvoni telefon, uvijek prvo moram tražiti naočale.

Imala sam niz problema koji je dolazio s godinama, povremeno zamućenje vida i nestajanje slika. Život mi je jako fokusiran na posao pa o tome nisam ni razmišljala, mislila sam da će proći idući dan i da će biti bolje. Došla sam na pregled po preporuci prijateljice koja je bila na operaciji i jako je zadovoljna.

Mislila sam da ću imati tisuću pitanja za doktoricu Bilić prije operacije ali nakon razgovora s njom nisam imala ni jedno pitanje, sve mi se objasnilo. Kada sam došla na dan operacije u Polikliniku, u svakoj sekundi je netko brinuo gdje sam ja. Ni u jednom trenutku nisam bila zabrinuta.

Što se tiče zahvata, svi su komunicirali sa mnom, sve je bilo jasno rečeno. Nakon 3 mjeseca od operacije, kvaliteta mog života je neusporediva po detaljima. Boje su mi drugačije, vidim svaku situaciju. Niz svakodnevnih aktivnosti su meni na daleko većoj razini nakon operacije. Zapravo prije nisam bila ni svjesna težine i koliko nas zapravo sputava to što ne vidimo. Drago mi je da sam se odlučila za operaciju. Tim Poliklinike Bilić Vision sa zadovoljstvom bih preporučila svima."

Nema većeg zadovoljstva za nas u Poliklinici nego kada pacijentu promijenimo pogled na svijet. Svakodnevne aktivnosti nakon operacije, laserskog skidanja dioptrije, ugradnje intraokularnih leća ili operacije sive mrene (katarakte) postaju jednostavne i pacijenti se mogu baviti hobijima o kojima su s naočalama samo mogli razmišljati. 

Svoj termin za pregled koji vodi ka životu bez naočala možete rezervirati pozivom na broj 01/4678 444 ili putem ispunjenja obrasca u chatu u donjem desnom kutu.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se