Novosti

Ljeto bez naočala o kakvom sanjate godinama



Ljeto nas često iznenadi i dočeka nespremne. Dioptrijske naočale su teret, ljeti se koža znoji i masti pa naočale klize po nosu i smetaju. Kontaktne leće se suše, a pogotovo ljeti mogu izazvati alergijske reakcije oka. Ljeto je pravo vrijeme za lasersko skidanje dioptrije u Poliklinici Bilić Vision.

9 situacija u kojima vam naočale kvare ljetni godišnji odmor

  1. Plivanje

    Nakon operacije laserskog skidanje dioptrije, pacijenti su nam potvrdili da nema ničeg boljeg od toga kad skočite u more i za promjenu možete razlikovati morskog ježa od dna mora.

  2. Vrući dani

    Krasno toplo vrijeme može postati noćna mora ako nosite naočale. Leće vam se suše, a naočale zbog znojenja svaki čas otkližu niz nos. Naočale doista mogu upropastiti vruć i sunčan dan.

  3. Sunčanje

    Naočale vam tijekom sunčanja na licu ostavljaju tragove? One doista mogu upropastiti priliku da imate predivan i ujednačen ten. Osobito ako ste se potrudili da se riješite crta od sunčanja na ostalim dijelovima tijela.

  4. Ronjenje

    Jeste li kad sanjali o tome da otkrivate ljepote ispod površine mora? Odlično! Sad ih možete gledati kroz svoje prekrasne naočale i naočale za ronjenje preko njih. Zbog dva para naočala odustajete od ove aktivnosti?

  5. Sunčane naočale

    Ne nosite dioptrijske sunčane naočale? Onda nemate izbora ako želite sačuvati vid. Kad je riječ o ultraljubičastim zrakama, bolje vam je da ne izlažete oči nepotrebnom riziku. Sigurno ćete odabrati obične sunčane naočale. Iako zbog njih nećete vidjeti kako treba, barem ćete biti imati adekvatnu zaštitu.

  6. Glazbeni koncerti

    Planirate li uživati u lijepom vremenu i posjetiti neki od glazbenih koncerata ovog ljeta? Najradije biste naočale ostavili kod kuće. Dok uživate u nastupima, vrlo ih je lako izgubiti pa ostatak vremena morate škiljiti prema pozornici. Koji je smisao izlaska ako ne možete vidjeti izvođača zbog kojeg ste došli?

  7. Jednodnevni izleti

    Sigurno se za vrijeme godišnjeg odmora volite uputiti na jednodnevni izlet i istraživati nova mjesta! Izleti su zabavni no svakako trebate ponijeti svoje dioptrijske naočale i voditi računa o njima.

  8. Mobitel i sunce

    Po suncu pokušavate provjeriti što ima na društvenim mrežama ili poslati poruku? Vrlo je izazovno gledati u ekran na plaži. Pomaže ukoliko stavite sunčane naočale no onda ne vidite zbog dioptrije.

  9. Kiša

    Istina je da ljeto ne može stalno biti sunčano. Padat će kiša, a to je osobito nezgodno za one koji nose naočale. Tako ste zaglavili  mokrim staklima, osobito ako planirate putovati tijekom kišnih razdoblja.

Istina je da naočale imaju moć da pokvare vaš ljetni godišnji odmor.

Sada je pravo vrijeme za odluku o laserskom skidanju dioptrije. Operacija je sigurna, radi se u kapljičnoj anesteziji i nema bolova. Lasersko skidanje dioptrije zahvat je koji je obavilo već 30 milijuna ljudi, a broj iz dana u dan raste. Istraživanja su pokazala da je rizik infekcije ili bilo koje druge potencijalno teže komplikacije kod laserskih operacija 100.000 puta niži nego kod svakodnevnog stavljanja kontaktnih leća u oko.

Ukoliko zahvat radite u Poliklinici Bilić Vision na najmodernijoj tehnologiji uz vrsne stručnjake možete se samo prepustiti  i uživati u svom novom vidu. Jedna od najsuvremenijih metoda je Femto LASIK (Lasik bez noža). Kod nje se sve etape zahvata laserskog uklanjanja dioptrije oka izvode uz pomoć lasera.

Želite li individualizirani tretman laserom, tada se u Poliklinici Bilić Vision koristimo topografski vođenom metodom (Contoura Vision) kod koje se najprije snima rožnica na 22.000 točaka, pa se prema takvoj mapi rožnice, koja se unese u kompjuter lasera, dobiva trenutno u svijetu najpreciznija Lasik metoda za uklanjanje dioptrije oka.

Prvi korak je pregled za lasersko skidanje dioptrije na koji se možete naručiti već danas na broj 01/4678-444 ili nam pošaljite upit preko chata u doljnjem desnom kutu.

Naručite se za pregled

Zanima li Vas više informacija, ne možete naći ono što tražite ili se želite naručiti za pregled, kontaktirajte nas:








Presbyond: Ana Begić Tahiri otkriva tajnu dobrog vida nakon 40-e

 

Starenje se ne može spriječiti, kao i kod svakog dijela tijela pa tako...

 
Financiranje Europske Unije, NextGenerationEU

Digitalna transformacija poliklinike implementacijom sustava za pametno praćenje pacijenata i integracija s postojećim sustavima

 

Oznaka projekta: NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0690 Opis projekta: Provedbom...

 
 
Naručite se