Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Goran Jeličić

Goran Jeličić
inženjer elektronike i mehanike


Imao sam problema s vidom. Vani su mi smetale klasične naočale pa sam morao stavljati sunčane. Dioptrija mi je bila +2,5 s cilindrom. Počela mi se pojavljivati i staračka dalekovidnost

Dosta sam googlao, proučavao i čitao po forumima o laserskom skidanju dioptrije. Otkrio sam da je Poliklinika Bilić Vision među najboljima te da ima najnovije generacije lasera. Tako sam i donio odluku da ću se operirati baš u Poliklinici Bilić Vision.

Najveći problem sam imao kod ronjenja. Kad bih imao masku ništa nisam vidio u daljini. Kako prijatelj i ja idemo roniti zajedno, on bi već izdaleka vidio velike školjke, svaki put bi nešto našao i izronio, a ja ništa.

Počelo mi je također smetati jer više ništa nisam vidio na mobitelu, stalno sam morao nositi naočale. Kad je jako sunčano vrijeme smetao mi je odbljesak. Po noći mi je i vožnja bila veliki problem.

Operacije me nije bilo strah. Više me brinulo koliko će oporavak trajati i koliko ću osjećati grebanje i žuljanje u oku iza operacije. Sad mi je od operacije prošlo mjesec dana. Već na dan operacije sam jako dobro vidio, ali sam ipak taj dan odmarao. Drugi dan sam već normalno funkcionirao i vidio sam odlično.

Sad mogu sve raditi, čitati bez problema. Na mobitelu vidim odlično.

Svi zaposlenici Poliklinike Bilić Vision su odlični. Dr.Jurić me operirala, jako sam zadovoljan. Bila je stručna i profesionalna te bih je svima preporučio.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter