Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Filip Božić

Filip Božić
informatičar


Nisam bio zadovoljan s oštrinom svog vida dok sam nosio naočale ili leće. Uglavnom radim za računalom pa tada koristim naočale. Naočale su mi smetale cijelo vrijeme zbog težine koju su mi izazivale u području nosa i čela. Iznutra me na tom području boljelo od nošenja naočala, jako mi je smetao taj osjećaj.

S lećama nisam imao nekih problema, ali mi je ta procedura stavljanje – vađenje svaki dan dosadila.  Ako bih negdje išao i tamo ostao prespavati morao sam imati sve sa sobom: otopine, kutijice za spremanje. Nisam se osjećao slobodno.

Istraživao sam po internetu i čitao po forumima i na stranici Poliklinike Bilić Vision sam došao do svih odgovora koje sam tražio. Dr. Luka Bilić mi je sve detaljno objasnio i dao mi odgovore na sva moja pitanja.

Operacije me nimalo nije bilo strah, možda sam čak bio i previše opušten. Ništa me nije boljelo, bilo je samo malo neugodno. Na sve sam unaprijed bio pripremljen.

Sad mi je prošlo 5 tjedana nakon operacije i vidim puno bolje nego prije s naočalama ili lećama. Još moram kapati oči i pridržavati se uputa. Oduševljen sam rezultatom! Već sam 2-3 dana nakon operacije vidio kako se može vidjeti. Razlika je fantastična!

Jedva čekam ovo ljeto da zaronim i da mogu pogledati ispod mora.

Sve je bilo odlično, cijela usluge od samog pregleda do sada. Već sam preporučio Polikliniku Bilić Vision i svojim kolegama koji se također žele riješiti dioptrije.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter