Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Drena Borojević

Drena Borojević
slastičarka


Obzirom da radim u kuhinji imala sam probleme s magljenjem naočala. Stalno sam ih morala skidati, brisati. U zimskom periodu kad bih ušla u toplu prostoriju uvijek bi se maglile.

Naočale nosim unazad par godina, to sam stalno odgađala do trenutka kad više nisam mogla funkcionirati bez njih. Do tada sam izbjegavala nošenje tih ružnih naočala. Stvarno sam mrzila nošenje naočala.

Od kad sam počela nositi naočale nisam se više voljela fotografirati, prestala sam se i šminkati. Nisam mogla nositi ni sunčane naočale. Pokušala sam nositi i leće, ali su mi jako smetale i bilo mi ih je teško ujutro rano stavljati u oči.

Na internetu sam slučajno vidjela za lasersko skidanje dioptrije i za Polikliniku Bilić Vision. Došla sam na pregled za lasersko skidanje dioptrije na kojem se ustanovilo da sam kandidat. Odmah sam se odlučila i za operaciju nakon 2 dana. Sve je bilo jako brzo tako da nisam imala vremena za strah. Operacija je trajala 10-ak minuta, ništa nije boljelo. Malo je neugodan osjećaj, ali obzirom da to traje jako kratko je sasvim podnošljivo. Uz pomoć dr.Jurić sve je to jako brzo prošlo.

Od operacije je sada prošlo mjesec dana. Osjećam se kao da nikad nisam nosila naočale, osjećaj je odličan. Vidim savršeno, sve je predobro. Kvaliteta života mi je sada puno bolja.

Svi ste odlični, već sam svima preporučila Polikliniku Bilić Vision!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter