Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Dražen Vinčić

Dražen Vinčić
vozač


Prije 10 godina sam laserski skinuo dioptriju.

Naočale sam nosio od osnovne škole pa sve do svoje 43 godine. Odlučio sam se riješiti naočala jer su mi najviše smetale u poslu. Kako sam vozač, nisam dobro vidio, a najviše prilikom nočne vožnje.

Naočale su mi također stvarale probleme jer su se maglile prilikom promjene temperature ulazeći iz prostorije u prostoriju. Sve te neugodnosti sam imao zbog nošenja naočala i htio sam ih se riješiti.

Tražio sam preko interneta ustanove koje se bave laserskim skidanjem dioptrije. Na Polikliniku Bilić Vision sam se odlučio ponajviše zbog pozitivnih komentara i izjava pacijenata koji su već bili obavili operaciju i bili su jako zadovoljni. To mi je ulijevalo povjerenje.

Sad je prošlo jako dugo od operacije, 10 godina. Sve mi je super, ništa se nije promijenilo, dioptrija mi nije narasla i dalje je na nuli. Odlično vidim!

Htio bih napomenuti da je najvažnije pridržavati se postoperacijskih uputa. Mislim da je to najvažnija stavka jer je onda puno brži i kvalitetniji oporavak.

Operacija me ništa nije boljela, a trajala je jako kratko. Sve je prošlo bez ikakvih problema, bez ikakvih strahova. Najvažnije je što sam imao potpuno povjerenje u dr.Bilić te sam se prepustio u sigurne ruke.

Život mi je puno bolji od kad ne nosim više naočale u prvom redu financijski. Ne trebam više kupovati nove naočale koje koštaju skoro 3000kn, ako su u pitanju malo kvalitetnija stakla i okviri. Sve je puno bolje jer se nismo rodili s naočalama. U vožnji mi je puno lakše, šire mi je vidno polje.

Usluga je fenomenalna i nemam nikakvih primjedbi, samo pohvale. Polikliniku Bilić Vision sam već svima preporučio!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter