Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Dijana Zalar

Dijana Zalar
sveučilišna profesorica


Iako nisam imala visoku dioptriju, 40 sam godina imala očna pomagala: dioptrijske naočale ili kontaktne leće.

Svaki sam dan prije posla tražila naočale dok jednom nisam rekla: „Sad je stvarno dovoljno, idem na operaciju!“

Jednostavno jednog dana mi je toga bilo dosta.

Budući da imam 54 godine mislila sam da će mi liječnici reći da je za mene prekasno za skidanje dioptrije laserom. Ali kako mi je dioptrija konstantno bila ista, vjerujem da je to bio razlog što sam mogla ići na operaciju.

Naočale su mi jako smetale pogotovo kada bih ih nosila čitav dan, osjećala bih težinu na nosu i oko ušiju. Uvijek je bio jedan dio vidokruga kojeg nisam vidjela od okvira. Od leća sam nosila polutvrde, tvrde i mekane no jednostavno one nikada nisu bile opcija u kojoj sam mogla čitav dan gledati. Uvijek sam ih osjećala, imala bih suho oko…

Nikad to nije bilo kao što sada vidim nakon laserskog skidanja dioptrije. Sada ujutro kad se probudim i gledam iz kreveta kroz prozor vidim ne samo krošnju drveća nego i kuću preko puta. Sve mi je jako lijepo i čisto. Ne mogu doći k sebi.

Jako me bilo strah operacije jer se godinama odlučujem. Ali mogu vam reći, malo metaforički, moj najbolji tulum u životu bio je u operacijskoj sali Poliklinike Bilić Vision jer je tamo bila tako dobra atmosfera i svirala je jako zanimljiva instrumentalna glazba sa bubnjevima. Tako sam, slušajući glazbu, zaboravila na strah. Operacija me uopće nije boljela, sve je bilo jako kratko. Mislim oko 10ak minuta po oku.

Sada je prošlo mjesec dana od operacije. Jako sam dobre volje od kad sam laserski skinula dioptriju. J Svaki put kad se probudim tako sam dobre volje jer sve perfektno vidim, to mi je nešto prekrasno. Čitav dan se osjećam dobro i to ne prestaje. To je najvažnija stvar – da sam sretna što sam to učinila, da sam se ohrabrila, da nisam mislila da sam prestara.

Pomladila sam se laserskim skidanjem dioptrije!

Definitivno sam zadovoljna cijelom uslugom i iskustvom od dolaska pa do danas u Poliklinici Bilić Vision. Svi su vrlo ležerni, znaju i ispričati pokoji vic te vidim da međusobno odlično funkcioniraju i koordiniraju. Vidim da nema nikakvih napetosti što mi je također jako lijepo. Prostor Poliklinike mi je također jako lijepo osmišljen, ima dosta separiranih dijelova tako da sam se kao pacijent osjećala dosta intimno.

Svakome tko želi dobro vidjeti preporučam Polikliniku Bilić Vision! Sad sam jako dobra reklama i među mojim studentima, kažem im kako sam presretna!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter