Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

David Španjol

David Španjol
instalater centralnog grijanja


Jako mi je smetalo nošenje leća pri obavljanju svakodnevnih poslova. Stavljanje ujutro, skidanje navečer pa suhe oči, prašina u očima koja bi se zavukla ispod leća, sve mi je to stvaralo probleme i opterećenje. Sve je to bilo maltretiranje i vrlo nepraktično.

Naočale sam nosio u jednom periodu prije, ali mi nikako nisu odgovarale zbog obavljanja svakodnevnih poslova, smetale su mi. Nisam naviknut da mi je strano tijelo na licu, a i nije isti pogled s naočalama i npr. sada nakon operacije.

Polikliniku Bilić Vision mi je preporučio moj ujak koji je također bio na laserskom skidanju dioptrije. Još sam pogledao na internetu i odlučio sam se.

Nije me bilo strah, u prvom redu jer je atmosfera bila jako ugodna. Od samog početka svi su bili jako pristupačni. Od prvog pregleda su mi sve detaljno objasnili, točno što mogu očekivati i kako će teći sama operacija.

Riješio sam se astigmatizma i dioptrije. Oštrina vida mi se vratila nakon 2-3 dana, a sada imam 100% vid mjesec dana nakon operacije.

Nemam uopće riječi za usporediti život prije i poslije operacije. Ustanem se ujutro, odmah je sve svježe, sve se vidi. Skroz druga priča.

Usluga je vrhunska, nikada nigdje nisam doživio takvu uslugu, ni u kojem segmentu ne samo kod doktora, okulista nego općenito u životu!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter