Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Danijela Juren

Danijela Juren
viši specijalist za organizaciju


Naočale sam nosila 30-ak godina, još od osnovne škole i bila sam totalni ovisnik o naočalama. Prvo što bih odmah ujutro napravila je stavljanje naočala, a tek onda bi išlo sve ostalo. U proljeće kad sve zasja i kad bude više sunčanijih dana svake godine se ponovno zapitam: „Pa zašto ja nemam sunčane naočale?“. S obzirom da se trendovi često mijenjaju, a dioptrijske naočale s astigmatizmom i s dioptrijom su bile poprilično skupe, nisam mogla ostvariti tu želju. U osnovi malo je bilo teže pratiti trendove sunčanih naočala s dioptrijom pa sam se odlučila na financijski isplativiju varijantu.

Došla sam na pregled za lasersko skidanje dioptrije gdje je ustanovljeno da sam kandidat, nisam uopće dvojila u vezi operacije. Sve sam obavila za tjedan dana. Operacija je prošla odlično, zadovoljna sam i sa osobljem, i s doktoricom, i s cijelim postupkom te uputama koje sam dobila, tijekom same operacije i postoperativno. Moram priznati da sam jako zadovoljna s cijelim tim procesom koji sam prošla u Poliklinici Bilić Vision.

Sad mi je još ostala navika dizanja naočala na nosu kojih više nemam J. Odličan je osjećaj kad više ne moram gledati pod kojim kutom najbolje vidim, cijeli svijet mi je na dlanu čim otvorim oči. Konačno mogu nositi i sunčane naočale!

Prije 5 godina sam gledala cijeli postupak operacije i tada sam zbog straha odustala. Sad nisam dvojila ni sekundu. Cijeli postupak je bio vrlo brz, nisam se osjećala nesigurno, zbilja za strah nema potrebe.

Sada već Poliklinika Bilić Vision ima i mogućnost da cijeli postupak same operacije možemo doživjeti i prije s virtualnim naočalama.

Svima preporučam!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter