Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Danica Gović

Danica Gović
knjigovotkinja


Nosila sam dvije vrste naočala, jedne za daljinu i jedne za blizinu. Imala sam dvije dioptrije i došla sam u fazu da više ne mogu funkcionirati. Tražila sam na internetu riješenje i našla sam Polikliniku Bilić Vision.

Nisam mogla voziti, nisam vidjela ni registraciju vozila ispred sebe, a da ne govorim o svom knjigovodstvenom poslu. Cijeli dan sam za računalom s brojkama tako da je operacija bila neophodna.

Usluga u Poliklinici Bilić Vision je bila perfektna! Od samog početka, od kontakta s curama na recepciji pa dalje do medicinskih sestara i doktora te same operacije koja je u potpunosti bezbolna. Operacija je bila jako kratka i kad sam izašla iz operacijske sale osjećala sam se kao da sam ponovno rođena. Ništa me nije boljelo, nije me bilo strah jer ni inače nisam neki paničar. Operacija je za mene bila spas.

Prošla je godina dana od operacije i sada živim bez ograničenja. Prije sam trebala čak i plivati s naočalama, a ovo ljeto sam bila potpuno slobodna. Radim na računalu bez problema, vožnja mi je olakšana, plivam, ronim…

Preporučila bih lasersko skidanje dioptrije svima, spasila sam se! Zahvalila bih se doktoru Biliću i cijelom osoblju Poliklinike Bilić Vision!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter