Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Chris Morrison

Chris Morrison
vozač kamiona


Prije operacije morao sam nositi naočale cijelo vrijeme. Trebale su mi za vožnju, nisam mogao vidjeti na veće udaljenosti. Dioptrija mi je bila -3  i -3.5.

Inače se bavim jedrenjem na dasci, a prije godinu dana počeo sam i boksati, pa me je slab vid prilično kočio u tim aktivnostima. Već godinama želim obaviti operaciju, no jednostavno nisam imao hrabrosti.

Polikliniku Bilić Vision sam našao istražujući mnoštvo njih na internetu, a odabrao sam je zbog izvrsnih recenzija i povoljne cijene. Nakon dugog proučavanja i statistike koju sam napravio zaključio sam da imate najbolji omjer cijene i kvalitete.

Svi su zaposlenici u klinici bili iznimno ljubazni, a budući da sam sve prethodno proučio na youtubeu, znao sam otpriike kako će operacija izgledati i što me točno čeka.

Liječnici su bili odlični, čitavo su me vrijeme umirivali i bodrili, pa nisam osjetio nikakvu nelagodu. Moram priznati da je neobičan osjećaj dok vam operiraju oči, no doista ništa nije boljelo. Zapravo je sve bilo onako kako sam očekivao.

Budući da je od operacije prošlo tek pet dana, još imam malo problema noću zbog odsjaja, no kako mi je liječnik rekao, a i prijatelj koji se ranije operirao potvrdio, sve će to nestati nakon tri mjeseca. Trenutno još ne mogu vježbati, ne mogu plivati, baviti se bilo kakvim intenzivnijim sportom da mi znoj ne bi ušao u oči, ali za dva tjedan ću u svemu tome ponovno moći uživati.

Vrlo sam zadovoljan jer sam obavio operaciju mnogo povoljnije nego u Velikoj Britaniji. Čak uz trošak hotela, leta i hrane i dalje nisam dosegao cijenu koja bi bila tamo.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter