Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Branka Ognjan

Branka Ognjan
prehrambeni tehničar


Na poslu sam nosila leće, a naočale doma jer su mi naočale bile toliko debele da nisam mogla na poslu s njima raditi, bile su mi jako teške, padale bi mi. S lećama mi je bilo lakše funkcionirati u vanjskom svijetu. Leće su mi izazivale veliku suhoću očiju i kapak mi se počeo jako spuštati.

Nisam se osjećala dobro zato što nisam mogla funkcionirati. Bilo me strah voziti auto, pogotovo s dvoje djece. Svoju radnu okolinu sam opteretila svojim problemom s vidom jer nisam mogla obavljati svoj posao. Bavim se aranžiranjem sala za vjenčanja. Kad bi se trebalo napraviti nešto jako sitno to bi morale raditi moje kolegice jer su svi već bili svjesni da ja to ne mogu odraditi.

Zašto sam se odlučila na operaciju?

Odluku da idem na operaciju sam donijela kad sam na igralištu izgubila svoju djevojčicu. Počeo je padati mrak, čula sam je, ali je nisam vidjela. Tada sam shvatila da nešto moram promijeniti. Išla sam po bolnicama, bratić mi je oftalmolog i tražila sam od svih njih mišljenje što da napravim i otkud da krenem. Pročitala sam da Poliklinika Bilić Vision ima akciju za pregled da se ustanovi jesam li kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Htjela sam doći po još jedno mišljenje jer su mi uglavnom govorili da je to jako rizično za tako veliku miopiju. Međutim, shvatila sam da moram nešto promijeniti i drago mi je da sam obavila operaciju.

Dioptrija mi je bila na jednom oku -20, a na drugom -17,5. Kad sam krenula u prvi razred dobila sam naočale. Do tada nitko nije ni primijetio da ne vidim dobro. Već tada mi je dioptrija bila -7, što je i onda bila ogromna dioptrija za malo dijete. U trudnoćama mi je dioptrija rasla sve više i više.

Dugo sam čitala i o Bilić Visionu i o drugim ustanovama koje vrše takve zahvate, nisam ni znala gdje krenuti. Prvi pregled sam obavila kod dr. Luke Bilića i on mi je savjetovao da ugradim multifokalne leće. Rekao mi je koliki je iznos operacije, koje su posljedice te da odem doma i o svemu razmislim. Čim sam izašla iz Poliklinike odmah sam znala da ću se operirati.

Operacije me nije bilo strah, svi su mi ulijevali povjerenje, bili su jako sigurni. Nije me boljelo, jedino sam osjetila pritisak.

Život nakon operacije

Sad se osjećam kao da sam se ponovno rodila! Jedno jutro sam stala na prozor i uživala u pogledu. Gledala sam kako pada snijeg. To mi je prije bilo nezamislivo! To je banalna stvar, ali ja to nisam vidjela godinama. Sada mogu sve raditi, mogu aranžirati, bez problema obavljati svoj posao. Prije sam bila veoma sputana budući da jako volim voziti auto, što prije operacije nisam mogla jer se nisam osjećala sigurno. Bojala sam se da ne bi ugrozila sebe i druge. Vid mi je bio velika kočnica u životu. Imala sam vozački, a nisam bila mobilna.

Svakome bi vas preporučila! Svi ste jako divni.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter