Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Božidar Smrk

Božidar Smrk
umirovljenik


Na desno oko sam jako slabo vidio, bila mi je magla.  Doktorica mi je na  pregledu rekla da vidim za 50% manje jer mi se razvila siva mrena. Imao sam jako velikih problema u vožnji, sve mi je bilo u magli. U početku sam stvarno mislio da je vani magla, ali su mi se svi već počeli smijati i govoriti kakva magla, vani nema magle.

Na lijevom oku je bilo 10% manje vida, nije bilo toliko zahvaćeno kao desno oko. Nisam imao kontrasta. Kad sam doma nešto radio nisam uopće mogao dovršiti posao jer mi ni naočale nisu pomagale. Fulao bih bilo što, što bih išao raditi.

Stalno slušam radio Sljeme pa sam tamo čuo dr.Bilić koja je baš govorila o sivoj mreni i tako sam prepoznao svoje simptome. Malo sam skontao u glavi i vidio sam da je to to. Nazvao sam Polikliniku, naručio sam se na pregled. Napravili su mi kompletan pregled i rekli su mi da imam mrenu. Oba oka sam operirao. Imao sam dozu nelagode, ali nisam imao neki strah. Bio sam iznenađen da se tako brzo nakon operacije oporavi vid tj. da se već isti dan dobro vidi.

Svi su jako ljubazni, što se toga tiče jako sam oduševljen. Sve je bilo super, od početka, od prijema, pregleda, informiranja pa do same operacije.

Od operacije mi je prošlo mjesec dana i to je 101 razlika! Kao da sam do sada bio slijep. Sve vidim! Mogu čitati najmanja slova na receptima, nikakve naočale mi više ne trebaju, riješio sam se svih naočala. U svakom slučaju Poliklinika Bilić Vision je za preporuku!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter