Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Božica Marković

Božica Marković
informatičarka


Imala sam veliku kratkovidnost -11 i -8 te sivu mrenu. Nosila sam naočale koje su mi dosta smetale jer su bile teške. Smetale su mi i na nosu i na ušima. Ljeti kad bih se znojila stalno su mi klizile i padale na nos. Imam konje i dosta jašem te sam u povijesnoj postrojbi bjelovarskih graničara i husara.

Kad smo vježbali za koreografiju meni je to bilo jako otežano, jer su mi naočale smetale. Samim cupkanjem na konju naočale bi mi stalno padale na nos. Znojenje i prašina su bili još dodatan problem.

Naočale su također jako skupe i kad sam sve izračunala shvatila sam da mi ugradnja leće puno isplativija opcija. Zbog velike dioptrije to su jako skupe naočalne leće tako da sam se odlučila za jednokratno riješenje problema.

Dosta sam čitala o operaciji. Po preporuci moje kume sam se odlučila za Polikliniku Bilić Vision koja je također uspješno operirana u Bilić Visionu.

Ja sam imala ugradnju IQ leće tako da sam se s jednim postupkom riješila i velike dioptrije i sive mrene.

Od operacije mi je prošlo 2 mjeseca. Prezadovoljna sam jer konačno vidim! Prije sam nosila i naočale, ali nikad nisam ovako dobro vidjela. Tek sad konačno vidim koliko prije nisam vidjela. Sada sve vidim!

Sve mi je perfektno i da sam znala i prije bih se odlučila za operaciju.

Svi zaposlenici Poliklinike Bilić Vision su perfektni. Operacije me nije bilo strah, jako kratko je trajala, ništa me nije boljelo. Svi su bili jako brižni i pažljivi prema meni. Stalno su bili uz mene od samog početka od kapanja očiju pa do kraja, do odlaska kući. Stvarno sam oduševljena sa cijelim tretmanom i sa svim zaposlenicima Bilić Visiona. Za preporuku!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter