Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Boris Debeljak

Boris Debeljak
inženjer građevinarstva


Imao sam astigmatizam i bio sam kratkovidan. Bio mi je mutan vid na daljinu pa nisam vidio pročitati titlove, a u prometu nisam vidio registarske oznake ni znakove.

Na poslu sam također imao dosta poteškoća jer često radim na terenu i trebam primijetiti neke sitnije detalje. Naočale su mi također stvarale poteškoće prilikom obavljanja nekih aktivnosti jer ih nisam mogao nositi prilikom sportskih aktivnosti: planinarenja, treninga, nogometa, plivanja.

Jedna prijateljica mi je preporučila Polikliniku Bilić Vision jer je već laserski operirala oči i bila je jako zadovoljna. Još sam istraživao i na internetu i odlučio sam se za Polikliniku Bilić Vision.

Uvijek postoji strah od nepoznatoga, a pogotovo kada se radi o oku. Međutim strah je neopravdan jer je sve prošlo u najboljem redu. Nije me ništa boljelo, a jako je brzo prošao i oporavak jer se radi sa suvremenim metodama. Liječnici su kvalitetno osposobljeni.

Prošlo je mjesec dana od operacije. Osjećam se odlično i super mi je. Život mi je puno bolji i napokon mogu vidjeti detalje koje prije nisam mogao vidjeti. Uživam u detaljima i ljepoti pogleda, sve vidim!

Svakome tko treba zahvat laserskog skidanja dioptrije preporučio bih Polikliniku Bilić Vision jer se svi detaljno trude objasniti od samog zahvata do oporavka. U Poliklinici su svi imali strpljenja i odgovorili na sva moja pitanja.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter