Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Bezbolno i učinkovito pomlađivanje u sat vremena – naglasite svoju ljepotu

bezbolno pomladivanje„Godine su samo broj“ izreka je koja je itekako istinita, a pogotovo danas kada je estetska medicina toliko napredovala da svaka od nas uz redovitu njegu i pomoću dermalnih filera može skinuti 10 do 15 godina s vlastitog lica i zadržati mladenačku svježinu.

Na vama je samo da odlučite kako ne želite bore na svome licu, a postizanje tog cilja prepustite stručnjacima iz Poliklinike Bilić Vision.

Organizam svakoga od nas sadrži hijaluronsku kiselinu. Međutim, kako starimo, tako se smanjuje i količina hijalurona u ljudskom organizmu. To je kiselina odgovorna za proizvodnju kolagena koji je zaslužan za mladolik izgled naše kože, elastičnost i tonus. Zbog manjka hijalurona, dolazi do promjena u strukturi samog lica. Ta promjena strukture kože je početak nastanka bora.

Kožna punila ili tzv. dermalni fileri sadrže hijaluronsku kiselinu. Njima obnavljamo i hidratiziramo kožu te je održavamo duže elastičnom i vlažnom, a samim time i mladolikom.

Hijaluronska kiselina dodaje volumen licu. To se najbolje postiže popunjavanjem, odnosno podizanjem obraza što umanjuje bore oko očiju i usta.

Hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i stimulira proizvodnju kolagena u koži. Također, djeluje kao antioksidans i štiti od slobodnih radikala. Održava elastičnost kože, podmazuje i djeluje kao potpora zglobovima i živčanim tkivima. Ima antibakterijsku i antiupalnu aktivnost te održava tkiva oka ovlaženim što štiti od niza problema vida.

Ovisno o kojoj vrsti kožnog punila se radi, rezultati tj. Vaše lice može biti mladolikije i zategnutije čak do godinu i pol dana.

Nije svejedno tko će aplicirati dermalni filer. Odaberite iskusnog liječnika u kojeg imate povjerenja. Obavite detaljne konzultacije s liječnikom kako biste zajednički došli do najboljeg tretmana dermalnim filerima  za vas.

Važno je istaknuti i da sam dermalni filer sadrži malu dozu anestetika lidokaina te je aplikacija zbog toga potpuno bezbolna.

Iskoristite do 15% popusta na sva kožna punila

Poliklinika Bilić Vision snizila je cijene kožnih punila do kraja ožujka. Cijene provjerite u nastavku:Cijene dermalnih filera u ožujku 2019

Za više informacija, rezervirajte besplatne konzultacije za estetiku lica u Poliklinici Bilić Vision kod dr. Pičman.

Naručiti se možete pozivom na broj 01/4678-444 ili putem linka: Besplatan pregled za estetiku lica.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter