Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Azra Hodžić

Azra Hodžić
medicinska sestra


Nosila sam naočale, ali sam uvijek imala problem kada bih se željela srediti. Za izlazak bih stavila make up koji se uopće ne bi vidio kada bih stavila naočale i onda ne bih bila zadovoljna sa svojim izgledom. Godinama sam se željela riješiti naočala. Najviše su mi smetale estetski. Također su mi smetale i za sunčanog vremena dok bih vozila. Stavljala bih ruku ispred sebe da mi sunce ne ide u oči. Zimi bi mi se naočale maglile kad bih ušla u zagrijane prostore. Ljeti na plaži, ako želiš dobar provod ne možeš imati ni naočale ni leće. Bez naočala sam se onda javljala i ljudima koje ne poznajem :-). Trčanje mi je hobi, ali sam naočale skidala prije trčanja tako da ni to nije bio pravi doživljaj.

Operacije me bilo jako strah! Stalno sam mislila da mi se nešto ne dogodi sa zdravim očima jer je moj najveći razlog bila estetika. Stalno sam kupovala nove naočale, različitih stilova da malo promijenim svoj izgled jer s istim naočalama uvijek izgledaš isto. Kad sam malo pogledala financijsku stranu cijele te priče shvatila sam da mi je puno isplativije otići na operaciju i riješiti se dioptrije.

Moj strah nije bio opravdan jer me ništa nije boljelo, sve je prošlo jako brzo. Jako mi se svidio cijeli ambijent u Poliklinici Bilić Vision te intimna atmosfera. Najviše mi se dopao odnos doktora prema meni jer su mi posvetili svoje vrijeme i sve su mi detaljno objasnili, osjećala sam se kao da nisam broj.

Sada mi je žao što se i prije nisam odlučila za operaciju!

Hvala cijelom Bilić Vision timu! Već vas svima preporučujem :-).

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter