Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Anita Dijaković

Anita Dijaković
profesorica


Iz Zimbabvea sam, a moj muž je Hrvat. Živimo u Zimbabveu, a svake godine dolazimo u Hrvatsku na odmor ljeti te u posjetu rodbini i prijateljima.

Nosila sam i naočale i kontaktne leće. Budući da sam profesorica jako puno koristim kompjuter, čitam, pišem tako da su mi i naočale i leće smetale u poslu. 47 mi je godina te sam shvatila da kako starim tako se i moj vid pogoršava. Svakim danom postaje sve gore i gore. Željela sam unaprijediti život tako da se riješim naočala i kontaktnih leća. Imala sam jako veliku dioptiju -6 i -5,75.

Preko interneta sam saznala za Polikliniku Bilić Vision, tj. na Facebooku mi je iskočio vaš oglas. Malo sam počela istraživati. U dogovoru sa suprugom odlučila sam se na operaciju za vrijeme godišnjeg odmora i boravka u Hrvatskoj.

Sada je prošlo mjesec dana od operacije i osjećam jako veliku promjenu od samog jutra i dizanja iz kreveta. Još sam šokirana što ne moram stavljati kontaktne leće kad se probudim. Ponekad se i navečer zabunim misleći kako ih trebam vaditi iz oka. Naočale sam nosila od 13 godine tako da mi nisu previše smetale. Smatrala sam ih kao dio svoje osobnosti. Tek sada mogu vidjeti goleme prednosti života bez naočala. Nema više umornih očiju, kapanja, suhih očiju. Nemam više nikakvih infekcija očiju, za mene je život bez naočala neprocjenjiv.

Vježbam jogu, pilates i ne moram više nositi naočale, sada je sve puno lakše. Kad idem u kino ne moram više nositi kapljice zbog stalnog treptanja.

Svima bih preporučila da naprave lasersko skidanje dioptrije jer vam se životni stil u potpunosti promijeni. Možete biti aktivniji, možete živjeti ispunjenim životom.

Operacije me nije bilo strah jer mi je cijeli tijek operacije dr.Bilić jako detaljno objasnio. Bila sam dobro pripremljena. Sama operacija je prošla jako brzo, nisam ništa osjetila. Čak sam se i začudila koliko je brzo bilo gotovo.

U Poliklinici Bilić Vision sve je savršeno od usluge, ekipe, stručnosti i profesionalnosti. Svima bih vas preporučila!

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter