Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Ana Bulatović

Ana Bulatović
odvjetnička vježbenica


Nosila sam i naočale i leće. Leće su mi jako iritirale oči, a pogotovo prilikom ranojutarnjeg stavljanja prije posla. Naočale su mi predstavljale estetski problem. S njima se jednostavno nisam osjećala kao „ja“, naočale sam osjećala kao barijeru. Čula sam da godinu dana prije laserskog skidanja dioptrije treba imati stabilnu dioptriju tako sam se odlučila na operaciju nakon završetka faksa.

Naočale i leće su mi smetale ljeti na plaži, za vrijeme kupanja.

Najveći problem mi je bio za vrijeme vožnje zbog nemogućnosti stavljanja sunčanih naočala. Zbog odsjaja nisam mogla voziti, pa bi nekad stavljala i sunčane naočale na dioptrijske, što i nije baš najbolje izgledalo. Plesala sam pa mi kod nastupa naočale nisu baš izgledale profesionalno, uz kostim i šminku naočale se jednostavno estetski nisu uklapale.

Moja majka je već bila u Poliklinici Bilić Vision na skidanju dioptrije tako da sam preporuku dobila od nje.

Operacije se uopće nisam bojala jer sam odlučila da moram prekinuti sve eventualne strahove, znala sam točno što će mi se dogoditi i da je to ništa, da ću to odraditi. Puno ljudi je to već obavilo bez ikakvih nuspojava.

Operacija je prošla prekrasno, brzo, s vrlo malo neugode koju čak i ne mogu nazvati bol. Bol je više kad imaš migrenu ili zubobolju, ovo je po meni ništa u usporedbi s tim. To je samo mala nelagoda, ali radi se samo o par minuta. Svakog je u životu bolio zub ili glava, ali lasersko skidanje dioptrije je ništa u usporedbi s tom boli.

Od operacije mi je prošlo 5 dana i sad mi je dr. Bilić rekao da imam 120% vida. Dioptrija mi je bila -2,5 i 2,25 i mali astigmatizam. Sad vidim odlično, dok hodam i gledam okolo sve mi je bistro i sve mi to izgleda kao čarobnjaštvo. Ovo je nevjerojatno! Vid mi je bistar i oštar. Već mi je drugo jutro nakon operacije bio apsolutno bistar vid, iako su me upozoravali da će mi 2-3 dana nakon operacije biti mutan vid to kod mene nije bio slučaj. Vidim oštrije i bolje nego ikad prije.

Osoblje je apsolutno profesionalno, komunikativno, svi su susretljivi i uvijek na usluzi.

Svima preporučujem Polikliniku Bilić Vision. Imam jako puno kolega s fakulteta kojima je vid oslabio od učenja i svima govorim da dođu na lasersko skidanje dioptrije jer je to ulog u budućnost. Lasersko skidanje dioptrije je financijski ulog, a ne gubitak novaca. 2.000 kn sam godišnje trošila na leće i otopine, tako da će mi se operacija isplatiti za 4 godine samo što se tiče leća.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter