Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Ana Brčić

Ana Brčić
concierge


Nosila sam naočale koje su mi jako smetale kako u poslu tako i u privatnom životu. Dosta rano sam počela nositi naočale, već od 6 razreda. Nikad mi se nisu sviđale. Nisam našla nijedan okvir koji mi se sviđao, a i nisam se sebi sviđala s naočalama. Ako je vani hladno i uđe se u toplu prostoriju, naočale se zamagle. Isto se tako kod kuhanja sve zamagli, a pogotovo ako se peče. Onda mi je ulje na naočalama te ih moram još i prati sa sredstvom za suđe. Leće nisam nikad mogla nositi jer mi jednostavno nisu odgovarale.

Dosta rano sam htjela na operaciju, ali sam morala čekati dok mi se dioptrija ne stabilizira. Od mnogo ljudi sam čula za Polikliniku Bilić Vision.

Jako me bilo strah operacije! Nisam htjela ništa istraživati prije jer sam znala da ću se dodatno uplašiti pa ću na kraju odustati od svega. Taj dan sam imala tremu jer nisam znala što me čeka. Šizila sam!

Dr. Luka Bilić je vidio da sam pod tremom pa mi je sve lijepo objasnio. Svaki korak mi je objašnjavao za vrijeme operacije tako da mi je odmah bilo lakše i opustila sam se. Nije boljelo, kad mi je završio zahvat na prvom oku mislila sam se pa čemu onaj strah. Nakon prvog oka sam shvatila da je strah bio nepotreban. Zahvat je trajao 15 minuta za jedno oko.

Od operacije je prošlo godinu dana. Sad kad se idem kupati na more ili bazen nemam nikakvih problema. Prije kad bih skinula naočale bila bih jako nesigurna jer ništa nisam vidjela. Dečku bih rekla na plaži da bude blizu mene jer ga neću više vidjeti, neću znati je li to on jer mi je sve bilo mutno.

Sada mogu uživati, sve je puno lakše! Nekad sam bila toliko umorna da bih na kauču zaspala s naočalama pa bi ih razbila. Sada ni tog straha više nemam.

Doktori u Poliklinici Bilić Vision su super, medicinske sestre vrhunske. Prema meni su se savršeno odnosili i svima bih vas preporučila.

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter