Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskustva pacijenata

Ana Bošnjaković

Ana Bošnjaković
medicinska sestra


Nosila sam leće 9 godina, a poslije leća još 30 godina naočale. U svakodnevnim aktivnostima su mi naočale smetale, a sport nije dolazio u obzir. Na plaži bih uvijek naočale pogubila. Stalno sam morala paziti na njih, naravno da mi je to bilo opterećenje. Na poslu su mi također smetale. Pogotovo ljeti kad bi mi stalno klizile s nosa. Imala sam veliki problem i s naočalama, a i s lećama. Stalno sam morala misliti imam li otopinu za leće da sve bude savršeno čisto. Često sam bila u takvim uvjetima gdje nisam mogla razmišljati o higijeni leća. Budući da radim u bolnici jako sam se bojala infekcija kojima sam izložena. Zato sam se odlučila riješiti se svega toga i laserski skinuti dioptriju.

Moja kolegica je skinula dioptriju u vašoj Poliklinici tako da mi je to bila prva preporuka. Još sam surfala po internetu, malo sam istraživala da vas usporedim s drugima. Odlučila sam se za prvi pregled i oduševila sam se. Vrlo brzo sam se pojavila i na operaciji.

Iskreno, moram priznati da sam se jako bojala operacije jer sam imala veliku dioptriju. Jako sam se bojala, ali s vašim pristupom to mi više nije bio problem. Operacija je trajala nekih 20 minuta, sve je jako brzo prošlo.

Sada mi je prošlo od operacije mjesec dana i vidim savršeno! Sve je prošlo odlično!

Još uvijek ne vjerujem što sve vidim, sada tek vidim koliko stvari nisam vidjela i koliko mi je toga u životu bilo uskraćeno.

Bojala sam se voziti po noći jer su mi svjetla jako blještala. Puno toga mi je više smetalo. Sada bez ikakvih problema vozim, sve vidim savršeno. Fascinirana sam što sve vidim. Iz daljine mogu gledati TV i vidim sve što piše. Puno mi je lakše i na poslu. Prije mi se znalo dogoditi da zaspem s naočalama jer radim i noćne smjene pa ih iskrivim, pa si nažuljam čelo ili nos… Tek sad vidim koliko mi je život lakši. U jednoj rečenici bih mogla reći: „ Na dobro se super naviknuti!“

Svi ste jako profesionalni što me se  jako dojmilo i svima bih vas preporučila.

Ovo ljeto idem na more bez naočala! Nakon puno, puno godina idem bez opterećenja 

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter