Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

VIDEO 5 činjenica o laserskom skidanju dioptrije i astigmatizma

U Poliklinici Bilić Vision je više od 15.000 ljudi laserski skinulo dioptriju bez ikakvih komplikacija. Željeli biste se i vi riješiti naočala i ostalih pomagala za vid, ali niste dovoljno upoznati s ovom metodom? U nastavku vam donosimo 5 činjenica o laserskoj korekciji vida koje će vam pomoći odgovoriti na vaša pitanja.

Bitno je napomenuti da iz financijskog aspekta gledano, kontinuirano kupovanje novih naočalnih okvira, naočalnih leća, kontaktnih leća i tekućina za leće kao i odlazak na redovne oftalmološke preglede košta više nego jednokratno rješavanje dioptrije – laserskim skidanjem dioptrije.

Također, ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je da nakon laserskog skidanja dioptrije vidite bolje nego s naočalama i kontaktnim lećama, danas je moguće uz Contoura Vision kao najprecizniju personaliziranu dijagnostiku za lasersko skidanje dioptrije, koja se radi prije samog zahvata. Contoura Vision se razlikuje od drugih dijagnostika jer mjeri apsolutno sve nepravilnosti na rožnici (aberacije i višeg i nižeg reda). Mjerenja omogućuju laseru da najpreciznije moguće ukloni kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam kod osoba u dobi od 20 do 50 godina. Važno je istaknuti da osim dioptrije, Contoura omogućava i uklanjanje zablješćivanja, odsjaje, kao i probleme u noćnoj vožnji. Pregled za lasersko skidanje dioptrije kao i operaciju uz Contoura Vision možete obaviti u Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu.

U Poliklinici Bilić Vision niste samo broj!

Osim što će vas pregledati specijalisti oftalmolozi, moći ćete im postaviti sva pitanja oko ovakve vrste zahvata koji je inače jedan od najuspješnijih zahvata u medicini. Iskoristite ljetnu akciju i za 250kn, umjesto 750kn, obavite pregled za lasersku korekciju dioptrije i astigmatizma u Poliklinici Bilić Vision. Također, ne propustite jedinstvenu priliku jer su sve metode laserskog skidanja dioptrije i astigmatizma snižene do vrtoglavih 33%. Požurite i rezervirajte vlastiti termin na vrijeme jer akcija traje do 15.8.2017.

Poliklinika Bilić Vision postoji preko 20 godina i jedna je od najvećih privatnih oftalmoloških ustanova u Hrvatskoj. Naručite se pozivom na broj: 014678444 ili putem kontakt forme: Naruči se na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter