Poliklinika Bilić Vision

 

Uncategorized

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu naručivanja na pregled.

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da mi šaljete Newsletter s obavijestima o popustima, novostima i stručnim člancima iz oftalmologije.

Odaberite jednu ili više kategorija o kojima želite biti informirani putem našeg Newslettera. Saznajte prvi novosti, savjete i akcije u Poliklinici Bilić Vision.
SVE NAVEDENO
DALEKOVIDNOST
KRATKOVIDNOST
ASTIGMATIZAM
STARAČKA DALEKOVIDNOST (POSLIJE 40-e GODINE ŽIVOTA)
LASERSKA KOREKCIJA VIDA
KONTAKTNE LEĆE
SIVA MRENA
GLAUKOM – BOLEST POVIŠENOG OČNOG TLAKA
DIJABETES I OKO
STRABIZAM
KERATOKONUS
OČNE UPALE I INFEKCIJE
MAKULARNA DEGENERACIJA
ESTETIKA LICA

Iskoristite 2.000 kuna popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i riješite se naočala i kontaktnih leća

popust na sve metode laserskog skidanja dioptrijeOvoga Božića riješite se naočala i kontaktnih leća u cijelosti i povratite kristalno jasan vid uz 2.000 kuna popusta u našoj Poliklinici Bilić Vision.

Nekada su dioptrijske naočale i kontaktne leće bili neophodna pomagala za vid. Međutim, već 30 godina, koliko se izvodi lasersko skidanje dioptrije, potreba za pomagalima za vid se drastično  smanjila.

U slučaju da se radi o visokoj kratkovidnosti, dalekovidnosti ili astigmatizmu, osoba uz najnovije metode laserskog skidanja dioptrije ne mora više ovisiti o naočalama. Zahvati poput laserskog skidanja dioptrije ili ugradnje intraokularne leće danas se smatraju rutinskim zahvatima, ne zahtijevaju hospitalizaciju, a pacijent nakon zahvata može ići kući. Većina pacijenata koji se odluče za jednu od ovakvih vrsta zahvata, čak ne moraju uzimati niti bolovanje. Operiraju se četvrtkom i već u ponedjeljak mogu biti na poslu.

Ono što je ključno za pristup bilo kojem zahvatu je detaljan prijeoperacijski pregled. Ukoliko se pregled napravi kako treba, rezultati operacije bit će perfektni.

Kod svakog pregleda je važno da liječnik detaljno napravi sve potrebne pretrage, posveti dovoljno vremena pacijentu u nastojanju da detaljno prođu kroz povijest bolest kako bi na kraju mogli zajednički odrediti najbolji izbor za pacijenta.

Za više informacija ili rezervaciju termina specijalističkog pregleda za uklanjanje svih grešaka vida kontaktirajte nas direktno.

Naručite se na operaciju i zatražite svojih 2.000 kuna popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije. Ove pogodnosti možete ostvariti do 31.12.2018. godine. Popusti se ne mogu međusobno zbrajati i kombinirati s drugim popustima.

Naš kontakt broj telefona je 01/4678-444, a možete se naručiti i online klikom na link: Narudžba na pregled.

Send to WhatsApp Send to Viber

Prethodni postovi

Tagovi

Prikaži sve tagove

Kontakt podaci

Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555

Mobitel: +385 99 216 4561

Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka
od 08:00-20:00h

Gdje se nalazimo?

Adresa:
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

* kliknite na kartu za uvećanje

Pratite nas putem...

  • facebooka
  • twittera
  • youtube-a
  • Instagram

Newsletter! Informirajte se...


Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.

Unesite pravilnu e-mail adresu na koju želite primati naš newsletter i kliknite na gumb “Prijava”.

* Provjerite u spam ukoliko ne primate naš newsletter